Copyright ©  2013 ReluLeleu.com   All rights reserved.

Copyright ©  2013 ReluLeleu.com   All rights reserved.

Donate

Domnul Isus m-a salvat. El m-a primit şi m-a acceptat aşa cum eram. El m-a iertat şi mi-a acordat o a doua sansă la viaţă. Cred din toată inima că ceea ce Hristos a făcut pentru mine, El singur o poate face şi pentru tine.

 

Dragostea şi pasiunea pe care acum o am este să mărturisesc tuturor despre schimbarea pe care Isus a produs-o în viaţa mea. Am o plăcere deosebită să merg în misiune în diferite penitenciare din România şi să împărtăşesc cu persoanele private de libertate Mesajul Evangheliei; să vorbesc cu ei despre iertarea şi dragostea Domnului Isus Hristos, despre Dumnezeu şi despre a doua sansă la viaţă.

Parte din lucrarea de misiune pe care o fac este sa intru prin fiecare portiţă pe care Dumnezeu o deschide, fie prin penitenciare, bisericile din sate sau oraşe şi să arăt drept ca mărturie vie că toate lucrurile sunt posibile cu Dumnezeu.

În timpul verii am şanse deosebite să depun mărturia vieţii mele în faţa copiilor din sate diferite, care vin în tabere de vară, unde au şi ei oportunitatea să fie mai deschişi, să le răspund la întrebări, să mă rog cu ei şi bineînţeles că cei mai mulţi din ei vin din familii  unde părinţii lor sunt alcoolişti, oameni cu tot felul de probleme, oameni care şi ei la rândul lor au nevoie să audă câte un cuvânt din partea lui Dumnezeu.

 

Nu există o altă împlinire mai mare în viaţă decât să ştii că faci exact ceea ce Dumnezeu a pregătit mai dinainte ca tu să faci. Să-ţi cunoşti şi să-ţi atingi scopul în viaţă. Să trăieşti pentru ce ai fost creat să trăieşti.

 

Predarea vieţii mele Domnului Isus a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. M-a binecuvântat cu darul de a scrie cântări de laudă la adresa lui Dumnezeu. Îmi place să petrec timp cu Domnul şi să-I aud Vocea şoptindu-mi cuvinte care devin cântări de laudă şi închinare.

 

Nu e în lume nici un lucru mai preţios decât să simţi Prezenţa lui Dumnezeu în viaţa ta de fiecare zi.

 

Toţi merită o a doua şansă la viaţă; iar pentru mine, pentru că mi-a fost dată, plăcerea şi datoria mea este să vorbesc despre ea.

 

In English

Apasati aici ca sa faceti o programare cu Relu, sau sa il invitati pe Relu sa depuna marturia la dvs